Duda pred šlágrom poľskej ligy: S Lechom nie je nikdy nuda

NETKY.SK • 14 Apríl 2016, 16:28 • 2 min
Duda pred šlágrom poľskej ligy: S Lechom nie je nikdy nuda

VARŠAVA - Nadstavbová skupina o titul v najvyššej poľskej futbalovej súťaži, ktorá štartuje tento piatok, ponúkne hneď na úvod lákavú chuťovku. Úradujúci vicemajster Legia Varšava privíta na svojom štadióne šampióna krajiny a svojho najväčšieho rivala Lech Poznaň.

slovakia

left justify in out

Mužstvá z Ekstraklasy si do nadstavbových skupín preniesli iba polovicu bodov získaných v základnej časti, pri nepárnom počte sa body zaokrúhlili smerom nahor. Legia má v zredukovanej tabuľke na konte 30 bodov a patrí jej líderská pozícia. Lech je s 22 bodmi šiesty.

 

"Každý zápas v majstrovskej skupine bude mimoriadne dôležitý. Hneď prvý sa môže ukázať ako najdôležitejší. Ak dobre začneme a zvíťazíme, v ďalších stretnutiach to budeme mať ľahšie. Pred rokom nás Lech zdolal vo Varšave, nabral na obrátkach a nezastavil sa až do konca sezóny. Teraz chceme my urobiť to isté, hoci v tejto sezóne s tímom z Poznane nebojujeme o titul," vyhlásil pre denník Gazeta Wyborcza Slovák vo farbách Legie Ondrej Duda.

 

Dvadsaťjedenročný rodák zo Sniny prezradil, že sa na zápasy s Lechom vždy teší. "Proti tomuto protivníkovi by som hral hoci aj každý týždeň. Pred každým duelom je zvláštna vybičovaná atmosféra, ktorá mi vyhovuje. Týchto zápasov sa nemôžu dočkať nielen fanúšikovia, ale ani my, hráči. V dueloch s Lechom nikdy nie je nuda," doplnil niekdajší hráč MFK Košice.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies