Duda pre problém s kolenom nestíha začiatok novej sezóny

NETKY.SK • 10 August 2016, 18:38 • 2 min
Duda pre problém s kolenom nestíha začiatok novej sezóny

BERLÍN - Slovenský futbalový reprezentant v službách nemeckého klubu Hertha Berlín Ondrej Duda nemusí stihnúť začiatok novej sezóny tamojšej najvyššej súťaže I. bundesligy 2016/2017.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťjedenročný rodák zo Sniny od začiatku minulého týždňa absentuje pre zranenie kolena v tréningovom procese "Starej dámy" a zrejme sa nepredstaví v dueli 1. ligového kola proti Freiburgu, ktorý je na programe 28. augusta. Ešte menej pravdepodobný je Dudov štart v stretnutí Nemeckého pohára proti Regensburgu (20. augusta).

 

"Najprv sme si mysleli, že je všetko v poriadku, ale hráč má stále problémy s kolenom. V dôsledku toho nemôžem predpovedať, kedy ho budem môcť použiť v zápase. V prvom rade musí začať pravidelne trénovať so spoluhráčmi," cituje portál sportowefakty.wp.pl vyjadrenie trénera Herthy Pála Dárdaia pre nemecký denník Bild.

 

Ak by sa potvrdila negatívna prognóza, Duda by nemusel byť k dispozícii ani trénerovi SR Jánovi Kozákovi na úvodný zápas kvalifikácie o postup na MS 2018 proti Anglicku (4. septembra v Trnave).


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies