Duda po remíze Legie v Zabrze: Nie sme spokojní

NETKY.SK • 5 Október 2015, 08:32 • 2 min
Duda po remíze Legie v Zabrze: Nie sme spokojní

ZABRZE - Mladý slovenský futbalový reprezentant v službách úradujúceho poľského vicemajstra Legie Varšava Ondrej Duda nebol spokojný s rezultátom svojho zamestnávateľa v nedeľňajšom dueli 11. kola tamojšej najvyššej súťaže Ekstraklasy na pôde Górnika Zabrze.

slovakia

left justify in out

Zverenci nórskeho trénera Henninga Berga iba remizovali 2:2 u sliezskeho súpera, ktorému patrí predposledná 15. pozícia v tabuľke.

 

"Nie sme spokojní. Nemôžeme prísť do Zabrze a remizovať 2:2. Zvlášť, keď Górnik je na predposlednom mieste. Bolo to iné stretnutie ako proti Ruchu Chorzów pred dvoma týždňami, keď sme rýchlo strelili tri góly a bolo po zápase (Legia zvíťazila 4:1, pozn.). V Zabrze strieľali raz domáci, raz my. Ťažko sa potom hrá proti mužstvu, ktoré bráni s toľkými hráčmi," skonštatoval podľa stránky legia.com 20-ročný rodák zo Sniny Ondrej Duda, ktorý v Zabrze nastúpil v 58. min. Jeho slovenský spoluhráč Dušan Kuciak tradične odchytal celé stretnutie.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies