Duda po hrubom faule Limberského nedohral prípravný zápas

NETKY.SK • 25 Január 2015, 11:19 • 2 min
Duda po hrubom faule Limberského nedohral prípravný zápas

BELEK - Slovenský futbalista Ondrej Duda nedohral sobotňajší prípravný zápas medzi jeho Legiou Varšava a Viktoriou Plzeň (2:1) na sústredení v tureckom Beleku.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťročný stredopoliar musel opustiť ihrisko už po 15 minútach po tom, čo ho hrubo fauloval Dávid Limberský. Informoval portál legia.sport.pl.  
      

Duda s bolestivým výrazom v tvári a ošetrenou nohou opustil hraciu plochu za pomoci lekárov. Presný rozsah zranenia ani dĺžka jeho absencie zatiaľ nie sú známe. Ako však neskôr informoval klub prostredníctvom facebooku, nejde o zlomeninu. "Najdôležitejšia správa je, že kosť nie je zlomená. V súčasnosti prebiehajú ďalšie vyšetrenia. Ondrej ďakuje za všetky podporné slová a sľubuje fanúšikom, že spraví všetko preto, aby sa čo najskôr vrátil na ihrisko," uviedla Legia. 
      

Podľa poľských médií je však ohrozený Dudov štart vo februárovom 16-finále Európskej ligy UEFA proti Ajaxu Amsterdam. Celá situácia pobúrila aj trénera poľského celku Henninga Berga: "Bol to príšerný faul, niečo také do prípravných zápasov nepatrí. Mala byť za to červená karta. Duda bol v skvelej kondícii a teraz nejakú dobu pravdepodobne nebude môcť hrať ani trénovať."  



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies