Duda odmietol aj Inter Miláno, definitívne dohrá sezónu v Legii

NETKY.SK • 14 Január 2015, 17:14 • 2 min
Duda odmietol aj Inter Miláno, definitívne dohrá sezónu v Legii

VARŠAVA - Slovenský futbalový reprezentant Ondrej Duda odmietol záujem Interu Miláno.

slovakia

left justify in out

Jeho agent Karol Csontó riešil v uplynulom týždni otázku prestupu priamo s trénerom talianskeho veľkoklubu Robertom Mancinim, k dohode však nedospeli. Na stretnutí sa mal zúčastniť aj otec hráča Legie Varšava Ondrej Duda starší, ten však odmietol prísť a pre web przegladsportowy.pl uviedol: "Do konca sezóny sa už nebudeme baviť o žiadnom prestupe."
     

O talentovaného stredopoliara prejavilo záujem v uplynulom období hneď niekoľko renomovaných európskych klubov vrátane nemeckého Hamburgu či talianskeho SSC Neapol. Dvadsaťročný slovenský reprezentant sa však nedávno vyjadril, že sezónu s určitosťou dohrá v Legii. Nezlákal ho ani enormný záujem trénera milánskeho Interu. "Požiadali ma, aby som prišiel na stretnutie, ale ja som odmietol. Ondrej do konca sezóny nepôjde už nikam," uviedol Duda starší.
     

"Nechceme už nič meniť. Sme radi, že klub ako Inter sa zaujíma o môjho syna, ale toto nie je najlepší čas na prestup. Pýtali sme sa vedenia Legie a zhodli sme sa. Chceme, aby Ondrej dohral sezónu vo Varšave," pokračoval hráčov otec na webe poľského periodika. Podľa neho sa výška finančnej kompenzácie za Dudu pohybuje v rozpätí od 6 do 8 miliónov poľských zlotých (vyše 1,5 milióna eur). "Záujem klubov o Ondreja je pravidelný. Teraz je však akýkoľvek transfer veľmi nepravdepodobný. Chcem, aby dohral sezónu u nás," dodal prezident Legie Boguslaw Lesnodorski.
     

Duda má po jesennej časti sezóny v drese poľského majstra na konte sedem gólov. Štyri strelil v najvyššej domácej a ďalšie tri pridal v Európskej lige 2014/2015.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies