Duda možno tento týždeň do Legie, sníva o Liverpoole

NETKY.SK • 3 Február 2014, 13:32 • 2 min
Duda možno tento týždeň do Legie, sníva o Liverpoole

VARŠAVA - Zástupcovia Legie Varšava sa opäť pokúsia získať Ondreja Dudu z MFK Košice.

slovakia

left justify in out

Slovenský mládežnícky reprezentant vo futbale Ondrej Duda nevzdáva boj o pôsobenie v Legii Varšava. Úradujúci poľský šampión sa snaží získať 19-ročného záložníka z MFK Košice, slovenský klub však nechce uvoľniť talentovaného špílmachra, s ktorým má platnú zmluvu do leta 2014. Legia ponúkla Košičanom odstupné približne 300-tisíc eur, ale vedenie MFK nie je podľa poľských zdrojov spokojné s touto sumou a žiada jej zvýšenie, resp. od hráča predĺženie spolupráce.

"O Legii som počul len pozitívne veci. Klub má dlhú a bohatú históriu, je najväčší v Poľsku a má úžasných fanúšikov. Videl som pár videí zo zápasov Legie a veľmi sa mi páčilo, čo priaznivci rozpútali, na štadióne bola perfektná atmosféra. Skúsenosť s niečím takým je snom každého futbalistu," povedal pre špecializovaný portál ekstraklasa.net rodák zo Sniny. O jeho budúcnosti by sa mohlo rozhodnúť už tento týždeň, keď zástupcovia Legie plánujú opäť osloviť Košičanov. 

"Všetko záleží na dohode klubov. Netrúfam si odhadnúť, či sa podarí transfer, alebo ako dlho to bude trvať. Chcel by som sa však čo najskôr pripojiť k Legii, potom za ňu pravidelne hrávať a ukázať v Poľsku to najlepšie, čo je vo mne. Vaša súťaž je však kvalitnejšia ako slovenská a uvedomujem si, že ja som ešte mladý a nemusí sa mi podariť preraziť. Môj vysnívaný klub je FC Liverpool. Verím, že Legia môže byť ďalší krôčik na ceste k nemu," doplnil Ondrej Duda, ktorý je v nominácii trénera slovenskej reprezentácie do 21 rokov Ivana Galáda na stredajší medzištátny prípravný duel s Portugalskom. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona