Duda: Dúfam, že voči rozhodcom vyvodia nejaké dôsledky

NETKY.SK • 15 Október 2014, 09:41 • 2 min
Duda: Dúfam, že voči rozhodcom vyvodia nejaké dôsledky

BRATISLAVA - V barážovej odvete v Taliansku mal byť lídrom slovenskej futbalovej dvadsaťjednotky na ceste za splnením postupového sna. V Reggio Emilia však nedohral ani prvý polčas, po druhej žltej karte musel ísť predčasne do kabín. Stredopoliara Ondreja Dudu škrelo, že oslabil mužstvo v najnevhodnejšej chvíli.

slovakia

left justify in out

"Hrať od 35. minúty za stavu 0:2 s desiatimi hráčmi nie je nič príjemné. Klobúk dolu pred chlapcami, ako bojovali a dobre hrali, v konečnom dôsledku nám to však nebolo nič platné, lebo jeden človek urobil zo zápasu divadlo. Dúfam, že to nezostane len tak a že voči škótskym rozhodcom vyvodia nejaké dôsledky," povedal hráč Legie Varšava na margo výkonu arbitrov, ktorí za stavu 2:1 po faule na Ivana Schranza v šestnástke obrali Slovákov o jedenástku.

 

Stredopoliara Patrika Hrošovského mrzelo, že Slováci v odvete nezachytili úvod stretnutia. "Boli sme asi trochu premotivovaní, dostávali sme žlté karty a Taliani sa po dvoch rýchlych góloch dostali na koňa. Cez prestávku sme si v šatni povedali, že to nesmieme zabaliť a musíme bojovať až do konca. V druhom polčase sme boli podľa mňa lepším tímom a mali sme na to, aby sme zápas otočili. V čase nášho najväčšieho tlaku však prišiel kontroverzný verdikt rozhodcov, ktorý nás zrazil na kolená."

 

Útočník Ružomberka Adam Zreľák sa napriek tomu, že Slováci nepostúpili na budúcoročný európsky šampionát do Česka, snažil nájsť pozitíva. "Táto kvalifikácia nám určite dala všetkým veľa skúseností do ďalšieho futbalového života. Takisto aj mne, dal som veľa gólov. V tíme sa vytvorila výborná partia, za ktorou mi bude smutno, všetci sme ťahali za jeden povraz. Škoda, že sme to nedotiahli do úspešného konca."

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies