Duda definitívne prestupuje z Legie Varšava do Interu Miláno

NETKY.SK • 4 Júl 2015, 08:07 • 2 min
Duda definitívne prestupuje z Legie Varšava do Interu Miláno

VARŠAVA - Slovenský futbalista Ondrej Duda prestupuje na päť rokov z Legie Varšava do Interu Miláno.

slovakia

left justify in out

Prestupu bývalého hráča MFK Košice na San Siro už podľa sobotňajšieho vydania denníka Šport nič nebráni, oba kluby sa už dohodli na podmienkach transferu a Duda súhlasil s kontraktom s osemnásťnásobným majstrom Talianska.

 

Prestup skompletizujú po zdravotnej prehliadke. Sninský rodák bude najdrahším odchádzajúcim futbalistom v histórii Legie Varšava, podľa neoficiálnych informácií by sa čiastka mala pohybovať medzi 3,5 až 5 miliónmi eur. Duda je do soboty v Rakúsku na sústredení s Legiou.


„Som rád, že sa kluby dohodli, je to pre mňa nepochybne veľká výzva, pred ktorou mám prirodzený rešpekt. Chcem obstáť v silnej konkurencii hráčov, a to je pre mňa silná motivácia, aby som sa zlepšoval a pracoval na sebe. V Legii som dostal skvelú príležitosť a stále som cítil silnú podporu aj zo strany vedenia klubu, ale aj fanúšikov. Som im zato vďačný,“ uviedol pre denník Šport Ondrej Duda.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies