Duda definitívne do Legie Varšava, podpíše kontrakt na 4 roky

NETKY.SK • 28 Február 2014, 15:32 • 2 min
Duda definitívne do Legie Varšava, podpíše kontrakt na 4 roky

KOŠICE - Ondrej Duda: "V sobotu cestujem do Varšavy, kde by som mal podpísať kontrakt na štyri roky s ročnou opciou".

slovakia

left justify in out

Slovenský talentovaný futbalový stredopoliar Ondrej Duda (nar. 15. decembra 1994) prestúpil z MFK Košice v posledný transferový deň do poľského prvoligového klubu Legia Varšava. Informovala o tom oficiálna internetová stránka Košičanov.

 

"Na výške odstupného sa prakticky nič nezmenilo, to bolo dané už dávnejšie. Doťahovali sme už len podmienky samotného kontraktu pri prípadnom ďalšom Ondrejovom prestupe," povedal pre mfkkosice.sk prezident "východniarov" Blažej Podolák. 

 

Devätnásťročný slovenský mládežnícky reprezentant Duda informoval o svojom odchode do Varšavy už začiatkom januára, ale okolnosti bránili skoršiemu uskutočneniu transferu. "Trochu sa to celé naťahovalo, lebo do toho boli zainteresovaní viacerí manažéri. Keď do toho vstúpili prezidenti oboch klubov, udalosti nabrali rýchlejší spád. Chcem sa poďakovať pánovi Podolákovi, že ma uvoľnil do Legie. Rád sa budem vracať do Košíc. V sobotu cestujem do Varšavy, kde by som mal podpísať kontrakt na štyri roky s ročnou opciou," uviedol Ondrej Duda. Sninskému rodákovi po prípadnom neúspešnom dotiahnutí prestupu reálne hrozilo, že zostane na východe Slovenska do leta, kým mu nevyprší platnosť súčasnej zmluvy. Duda po odmietnutí predĺženia spolupráce zostal v nemilosti vedenia MFK, ktoré ho preradilo do B-tímu, kde by zrejme odohral jarnú časť sezóny 2013/2014. 

 

Pre talentovaného futbalistu všetko napokon dobre dopadlo a v tíme úradujúceho poľského šampióna sa stretne so slovenským reprezentačným gólmanom Dušanom Kuciakom. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies