Duda chýbal na tréningu Herthy BSC pre zranenie kolena

NETKY.SK • 2 August 2016, 17:31 • 2 min
Duda chýbal na tréningu Herthy BSC pre zranenie kolena

BERLÍN - Slovenský futbalový reprezentant Ondrej Duda v pondelok aj utorok chýbal na tréningoch svojho nového klubového zamestnávateľa, berlínskeho Hertha BSC, pre zranenie kolena.

slovakia

left justify in out

Informuje o tom portál kicker.de. "Mal menšie problémy. Nemyslím si, že je to vážne. S členkom a kolenom však musíte byť vždy opatrní," uviedol tréner Herthy Pál Dárdai, ktorý s 21-ročným ofenzívnym stredopoliarom aj tak nemohol počítať pre štvrtkovú odvetu 3. predkola Európskej ligy 2016/2017 na pôde dánskeho Bröndby Kodaň (20.15 h).

 

Duda totiž môže za Herthu v EL nastúpiť až po prípadnom postupe klubu do skupinovej fázy pre jeho predchádzajúci štart za Legiu Varšava v aktuálnej edícii Ligy majstrov. Hertha si v úvodnom meraní síl doma utvorila sľubnú pozíciu, s iným slovenským reprezentantom Petrom Pekaríkom v základnej zostave zdolala Bröndby 1:0. Na postupujúcich z 3. predkola čaká pred bránami skupinovej fázy EL ešte dvojzápas augustového play-off.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies