Duda: Cez zimu si oddýchnem a dobre sa pripravím na jar

NETKY.SK • 1 December 2015, 14:28 • 2 min
Duda: Cez zimu si oddýchnem a dobre sa pripravím na jar

VARŠAVA - Slovenský futbalista vo farbách poľského klubu Legia Varšava Ondrej Duda vyhlásil, že sa už nevie dočkať konca jesennej časti. Čoskoro 21-ročný sninský rodák (nar. 5. decembra 1994) cíti, že po kondičnej stránke stále má rezervy

slovakia

left justify in out

"Fyzicky sa necítim tak, ako by som si predstavoval," skonštatoval Duda pre denník Przeglad Sportowy. Odchovanec MFK Košice bol v lete tohto kalendárneho roka blízko prestupu z Legie Varšava do Interu Miláno. Transfer sa však napokon neuskutočnil pre problémy talianskeho klubu s finančnými predpismi fair-play.


"Všetci vieme, ako vyzerala moja letná príprava a ako to bolo s prestupom do Talianska, ktorý sa nezrealizoval. Stalo sa to, čo som vôbec nechcel. Poriadne som netrénoval, nebol som pripravený na ligu, a tak to aj vyzeralo na ihrisku. Už to však nezmením. Chcem dohrať tento rok a dosiahnuť s Legiou čo najviac víťazstiev. Doma na Slovensku si cez sviatky oddýchnem a následne sa cez zimu solídne pripravím na ďalšiu časť sezóny. Na jar by už malo byť všetko v poriadku," doplnil ofenzívny stredopoliar.


Legii aktuálne patrí druhá priečka v tabuľke Ekstraklasy s desaťbodovým mankom za vedúcim Piastom Gliwice. V rámci D-skupiny Európskej ligy sú zverenci trénera Stanislava Čerčesova zatiaľ poslední. Ak chcú postúpiť ďalej, musia v poslednom zápase triumfovať v Neapole a veriť v priaznivý rezultát v súbežne hranom stretnutí FC Midtjylland - FC Bruggy.


"Kým šanca žije, budeme bojovať. Vo futbale sa často dejú veci, ktoré nikto nečaká. Musíme preto veriť, že sa nám podarí postúpiť," dodal na záver sedemnásobný slovenský reprezentant.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona