Duda by chcel pomôcť Legii v EL, trúfa si na 30 až 40 minút

NETKY.SK • 24 Február 2015, 11:51 • 2 min
Duda by chcel pomôcť Legii v EL, trúfa si na 30 až 40 minút

VARŠAVA - Slovenský futbalový reprezentant Ondrej Duda by mohol byť žolíkom Legie Varšava vo štvrtkovej odvete šestnásťfinále Európskej ligy proti Ajaxu Amsterdam.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťročný sninský rodák sa stále zotavuje zo zranenia pravej nohy, ktoré utrpel koncom januára na sústredení v tureckom Beleku v prípravnom zápase proti českej Viktorii Plzeň. V pondelok absolvoval s mužstvom tréning a lekári odhadujú jeho štart proti Ajaxu na 50 %.

 

"Nie som ešte v stave, aby som s Ajaxom odohral celých 90 minút. Na lavičke by som však už nechcel chýbať, trúfam si na maximálne 30 až 40 minút," reálne pre Sport.pl odhadol svoje možnosti Ondrej Duda a doplnil: "Cítim sa skutočne dobre. Kostička ma pri šprintoch i cvičeniach už nebolí, cítim ju iba pri streľbe, ale to je normálne."

 

Duda bol s Legiou už na prvom stretnutí v Amsterdame, deň pred ním trénoval, ale napokon si prehru spoluhráčov 0:1 pozrel z tribúny. Za rok si vo Varšave vďaka svojej kreativite a bojovnosti vybojoval veľmi dobré renomé. V 41 stretnutiach za Legiu strelil desať gólov. A čím by mohol pomôcť vo štvrtok? "Nechcem o tom hovoriť. V prvom zápase sme prehrali, ale chlapci podali dobrý výkon. Teraz budeme bojovať, aby sme dosiahli revanš," doplnil pre Sport.pl Duda.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies