Duda bude po dlhodobom zranení konečne figurovať na zápasovej súpiske

NETKY.SK • 24 Február 2017, 10:37 • 2 min
Duda bude po dlhodobom zranení konečne figurovať na zápasovej súpiske

BERLÍN - Slovenský futbalový reprezentant v službách Herthy Berlín Ondrej Duda, počas ostatných mesiacov sužovaný zranením kolena, je o krok bližšie k svojmu debutu v nemeckej Bundeslige.

slovakia

left justify in out

 Od minulého utorka trénuje so svojimi spoluhráčmi a kormidelník Herthy Pál Dárdai predznamenal, že bude na súpiske pre sobotňajší domáci ligový súboj proti Eintrachtu Frankfurt (18.30 h). "Duda pôsobí veľmi dobrým dojmom, zaradíme ho do zápasovej nominácie," skonštatoval Dárdai počas štvrtkovej tlačovej konferencie, citoval ho klubový web. Herthe, ktorá má v kádri aj pravého obrancu Petra Pekaríka, patrí po 21. kole šiesta pozícia v tabuľkovom poradí, Eintracht má o jeden bod viac a je piaty.

Duda prišiel do Herthy pred touto sezónou z Legie Varšava. Bol súčasťou slovenskej reprezentácie na vlaňajších ME vo Francúzsku, skóroval v úvodnom dueli proti Walesu (1:2). Za Herthu dosiaľ nastúpil v jedinom stretnutí: 30. júla odohral prípravný zápas proti Eintrachtu Braunschweig.

 

Dvadsaťdvaročný stredopoliar sa už v novembri krátko pripravoval s mužstvom, no následne ho zdravotné problémy opäť eliminovali. Predstavitelia klubu ho poslali na vyšetrenia, záťažové testy a terapie k lekárovi Hansovi-Wilhelmovi Müllerovi-Wohlfahrtovi a začiatkom decembra Duda v Berlíne podstúpil operáciu kolena. 
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies