Ducks vyhrali po nájazdoch, Višňovský asistoval, darilo sa domácim

NETKY.SK • 7 Február 2012, 08:20 • 2 min
Ducks vyhrali po nájazdoch, Višňovský asistoval, darilo sa domácim

Ducks vyhrali po nájazdoch, Višňovský asistoval, darilo sa domácim

slovakia

left justify in out

img

Slovenský obranca Ľubomír Višňovský bol jediným Slovákom v akcii v noi na utorok v zámorskej hokejovej NHL a svoj štart v zápase jeho Anaheimu proti Calgary ozdobil aj jednou gólovou prihrávkou. Po 60 minútach i predĺžení bez rozhodnutia rozhodol pre Ducks duel v 8. sérii nájazdového rozstrelu Niklas Hagman a zabezpečil tak domácim dva body po výhre 3:2. 
      Višňovský si pri takmer 21-minútovom pobyte na ľade pripísal aj jednu plusku.
      Detroit svoju pozíciu najlepšieho tímu súťaže neobhájil v arizonskej púšti, keď ako hosť Phoenixu prehral 1:3. Dva góly zaznamenal Čech Martin Hanzal, Mike Smith kryl 30 z 31 striel Red Wings. Ray Whitney pokračuje v odmietaní svojho hokejového "dôchodkového" veku, 39-ročný útočník prispel k výhre "kojotov" dvoma asistenciami a v posledných piatich dueloch si pripísal 2+6. 
      Aj do tretice bodoval naplno domáci tím. Phil Kessel bol znovu raz ústrednou postavou hry Toronta, Maple Leafs vyhrali najmä zásluhou jeho dvoch gólov a asistencie nad Edmontonom 6:3 a ťahajú šnúru troch výhier. Sam Gagner v drese zdolaných si predĺžil svoju unikátnu bodovaciu sériu jednou asistenciou na 4 duely a za 7 dní tak nazbieral spolu 13 bodov.

      výsledky:
      Toronto - Edmonton 6:3, Phoenix - Detroit 3:1, Anaheim - Calgary 3:2 pp a sn /za domácich Ľubomír Višňovský 0+1/.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies