Ducala čaká dlhšia maródka, Guille za Senicu možno už v sobotu

NETKY.SK • 18 August 2016, 13:37 • 2 min
Ducala čaká dlhšia maródka, Guille za Senicu možno už v sobotu

SENICA - Futbalový klub FK Senica prišiel minulý víkend v priebehu zápasu 5. kola Fortuna ligy s FC ViOn Zlaté Moravce-Vráble (0:1) o dvoch hráčov. V prípade španielskeho útočníka Guillerma Andresa Lopeza "Guilleho" nejde o vážne zranenie, horšie dopadol jeho krajan a spoluhráč zo stredu poľa Borja Ducal.

slovakia

left justify in out

"Hneď v druhej minúte po tvrdom zákroku Damiána Bariša sa ocitol na zemi útočník Guillermo Andres Lopez. Španielsky hrotový útočník skúšal ešte zranený členok rozbehať, po siedmich minútach ho nakoniec musel striedať Dan Turyna. V 59. minúte sa potom bez cudzieho zavinenia zranil 'Guille'. V prípade Borju zrejme ide o vážnejšie zranenie a ako potvrdila aj magnetická rezonancia, ľavonohý futbalista si pre zranenie odpočinie od futbalu dlhší čas. Všetci si prajeme čo najrýchlejšie Borjovo uzdravenie a celý klub spraví všetko, čo bude možné, aby hráčovi umožnil čo najrýchlejší návrat na trávnik. Vzhľadom na povahu a charakter zranenia sme mu umožnili, aby odletel do vlasti, pretože pre neho bude rozhodne jednoduchšie, ak bude po dobu rekonvalescencie v domácom prostredí a veríme, že aj takýto krok pomôže Borjovi byť čo najrýchlejšie späť v hre," uviedol fortunaligista v stanovisku na svojom webe.

 

Guillermo Andres Lopez už začal s indviduálnym tréningom pod dohľadom Milana Skokana. "Jeho členok našťastie nie je poškodený, v žiadnom prípade však nechceme nič podceniť a preto zatiaľ 'Guille' netrénoval s mužstvom. Doba jeho návratu nie je pevne stanovená, v jeho prípade však nejde o vážne zranenie. Je otázne, či budú môcť tréneri s 'Guillem' počítať už v zápase s Podbrezovou, každopádne aj v tomto prípade klub a všetci kompetentní robia všetko pre to, aby bol 'Guille' v plnej kondícii čo najskôr na trávniku," uvádza stránka fksenica.eu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies