Dúbravka sa dočkal vysneného prestupu, zahrá si za Manchester United

NETKY.SK • 2 September 2022, 10:24 • 2 min
Dúbravka sa dočkal vysneného prestupu, zahrá si za Manchester United

Slovenský reprezentačný brankár Martin Dúbravka mení v rámci Premier League dres. Bývalý hráč Žiliny zamieril do slávneho Manchesteru United, ktorý si zaistil služby na jeho ročné hosťovanie s prípadnou opciou.

slovakia

left justify in out

O prestupe Dúbravku sa v Anglicku špekulovalo niekoľko dní a klub napokon jeho hosťovanie z Newcastlu United dohodol v posledný deň prestupového obdobia. Brankár odchytal vo svojom predošlom pôsobisku 125 zápasov, po letnom príchode reprezentačného brankára Nicka Popea však prišiel o miesto klubovej jednotky. Aj v United bude zrejme zo začiatku kryť chrbát Davidovi De Geovi, Španiel je však v poslednom čase kritizovaný verejnosťou a náš zástupca bude mať šancu ukázať svoje schopnosti.

 

 

„Je to pre mňa zvláštny okamih v mojej kariére. Nemôžem sa dočkať, až začnem a budem pomáhať tímu plniť ciele. Veľmi dobre viem, že na mňa čaká vynikajúca skupina brankárov, ktorá má veľa skúseností s najvyššou anglickou súťažou. Navzájom na seba budeme tlačiť, ale taktiež sa podporovať. Úprimne by som rád poďakoval všetkým v Newcastli, predovšetkým fanúšikom za mnoho zážitkov za celú dobu, ktorú som tam mohol stráviť. Užíval som si na trávniku každú minútu, mám veľa spomienok,“ prezradil bývalý hráč Sparty či Liberca.

 

 

V kuloároch sa hovorí, že by mala opcia predstavovať 5 miliónov libier, manchesterský gigant však nič také nepotvrdil.

 

„Martin preukázal, že je špičkovým gólmanom Premier League a jeho skúsenosti a osobnosť budú dobrým doplnením nášho silného brankárskeho zoskupenia, v ktorom sa nachádza David, Tom a ďalší mladí hráči. Spoločne vytvoríme také prostredie, aby každý z nich mohol hocikedy chytať,“ uviedol John Murtough, športový riaditeľ Manchesteru United.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Róbert Krupár
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies