Dúbravka pre deti cez prázdniny pripravuje umelecký tábor

NETKY.SK • 21 Jún 2015, 11:40 • 2 min
Dúbravka pre deti cez prázdniny pripravuje umelecký tábor

BRATISLAVA - Letné prázdniny budú môcť deti stráviť aj v dennom umeleckom tábore ÚLET v bratislavskej Dúbravke. Mestská časť v spolupráci s komunitným centrom pripravili pre prázdninujúce dúbravské deti osem turnusov, ten prvý sa začne už 6. júla. Turnusy trvajú vždy od pondelka do piatku. Agentúru SITA o tom informovala hovorkyňa Dúbravky Lucia Marcinátová.

slovakia

left justify in out

Denný tábor sa bude konať v komunitnom centre na Bazovského ulici 6. Tábory sú určené pre deti od 7 do 15 rokov a prázdninujúci školáci sa tu budú môcť naučiť základy umeleckých remesiel. Vyskúšajú si napríklad prácu s kožou, kameňom či drôtom, vyrábať budú aj šperky. "Nevynecháme ani súčasné techniky - digitálnu fotografiu, editovanie textov a fotografií, no aj základy zábavného varenia," priblížil program organizátor tábora a správca Dúbravského múzea Ľubomír Navrátil.


Rodičia môžu svoje deti do letného denného tábora prihlásiť už dnes na emailovej adrese navratil@dubravka.sk. Týždňový poplatok za celodenný tábor aj s obedmi a pitným režimom je 50 eur.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies