Dúbravka ostáva na britských ostrovoch, s Newcastlom podpísal novú zmluvu

NETKY.SK • 24 Október 2019, 15:33 • 2 min
Dúbravka ostáva na britských ostrovoch, s Newcastlom podpísal novú zmluvu

NEWCASTLE - Slovenský futbalový reprezentačný brankár Martin Dúbravka je v Newcastli United ako doma. Navyše vedenie klubu je s ním nadmieru spokojné. Dokazuje to aj jeho nový kontrakt.

slovakia

left justify in out

Martin Dúbravka prišiel na St. Lames Park v júni 2017 z pražskej Sparty. Nebol to však oficiálny prestup. Vedenie Newcastlu si ho zobralo na hosťovanie, postupne sa však Dúbravka stal jednou z veľkých opôr "Magpies".

 

 

Za Newcastle doposiaľ odchytal 59 stretnutí. V tejto sezóne dostal od trénera Stevea Brucea príležitosť vo všetkých deviatich ligových dueloch a v troch si udržal čisté konto. "Je to fantastický pocit. Za dva roky som v Newcastli spoznal veľa skvelých ľudí, ktorých môžem dnes nazvať priateľmi. Pôsobenie v tomto klube si naozaj užívam a som šťastný, že v Newcastli budem môcť zostať ešte ďalších šesť rokov," uviedol Dúbravka po podpise zmluvy.

 

 

Radosť z predĺženia spolupráce s Dúbravkom má aj hlavný tréner Bruce. "Som veľmi nadšený z toho, že Martin sa rozhodol spojiť svoju budúcnosť s našim klubom. Od svojho príchodu do Newcastlu chytá vo fantastickej forme a je pre mužstvo obrovským prínosom na ihrisku i v šatni," vyjadril sa kouč Newcastlu.

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona