Dúbravka na odchode zo Žiliny

NETKY.SK • 4 December 2013, 09:25 • 2 min
Dúbravka na odchode zo Žiliny

ŽILINA - Dlhoročná brankárska opora slovenského futbalového klubu MŠK Žilina Martin Dúbravka je na odchode. Dvadsaťštyriročný gólman v tejto sezóne nedostáva dostatok príležitostí, v ostatných štyroch ligových zápasoch strážil žilinskú svätyňu Martin Krnáč.

slovakia

left justify in out

"Nedohodol som sa s klubom na predĺžení zmluvy. Jednoducho sme potrebovali zmenu a tréner sa rozhodol, že dá šancu niekomu inému. Je to jeho rozhodnutie, ja ho musím rešpektovať," povedal pre portál profutbal.sk Dúbravka, ktorému sa po tomto ročníku Corgoň ligy skončí pod Dubňom kontrakt. 

Dvadsaťštyriročný gólman má na konte v najvyššej súťaži takmer stovku stretnutí, niekoľko štartov pridal aj v pohárovej Európe, predovšetkým v skupinovej fáze Ligy majstrov 2010/2011. V prvom tíme Žiliny pôsobí už osem rokov. "Je pravdepodobné, že sa v tejto sezóne už nepostavím do bránky. Budeme hľadať alternatívu, aby som sa posunul niekam najmä po športovej stránke. Potrebujem sa už pozrieť do sveta a vidieť, ako sa hrá futbal za hranicami Slovenska. Ak by to malo byť tak, že v Žiline nebudem chytať, tak budem apelovať na to, aby som mohol cez zimu odísť niekam, kde dostanem šancu," dodal Dúbravka. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies