Dubovcová s Nestarcovou v USA na skvelom 3. mieste

NETKY.SK • 28 Júl 2014, 09:12 • 2 min
Dubovcová s Nestarcovou v USA na skvelom 3. mieste

LONG BEACH - Slovenské reprezentantky v plážovom volejbale Natália Dubovcová a Dominika Nestarcová nasadené ako štrnáste zvíťazili v nedeľňajšom súboji o konečné tretie miesto na turnaji Grand Slamu Svetovej série v americkom Long Beach v Kalifornii s mierne favorizovanými štvorkami podujatia, Španielkami Lilianou Fernándezovou-Steinerovou a Elsou Baquerizovou-McMillanovou, 2:1.

slovakia

left justify in out

Členky VŠK Paneurópa boli medzi najlepšími štyrmi dvojicami druhý raz vo svojej kariére. Pri premiére v nórskom Stavangeri nestačili v semifinále na Američanky Kerri Walshovú s April Rossovou, s ktorými prehrali aj v sobotu v Long Beach, a napokon si tak isto ako teraz vybojovali bronz. 


Grand Slam Svetovej série - Long Beach (USA) - ženy - zápas o 3. miesto - nedeľa: 
Natália Dubovcová, Dominika Nestarcová (SR-14) - Liliana Fernándezová-Steinerová, Elsa Baquerizová-McMillanová (Šp.-4) 2:1 (19, -12, 13) 

Hlas (zdroj: www.SVF.sk): 
Natália Dubovcová: "Máme obrovskú radosť, pretože skončiť na štvrtom mieste po takomto výbornom turnaji by bolo nepríjemné. Tešíme sa o to viac, že sme Španielky zdolali prvýkrát v kariére. Ťažko opísať naše pocity, v Long Beach sa nám hralo s Dominikou perfektne a veľmi sa tešíme." 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies