Dubovcová s Nestarcovou prehrali s Taliankami

NETKY.SK • 17 Marec 2016, 07:17 • 2 min
Dubovcová s Nestarcovou prehrali s Taliankami

VITORIA - Slovenské beachvolejbalové reprezentantky Natália Dubovcová a Dominika Nestarcová v stredu na turnaji FIVB Svetovej série kategórie Open v brazílskej Vitorii raz vyhrali a raz prehrali.

slovakia

left justify in out

Vo svojom prvom zápase zdolali turnajové deviatky a semifinalistky z minulotýždňového Grand Slamu v Rio de Janeiro Švajčiarky Isabelle Forrerovú a Anouk Vergéovú-Dépréovú 2:1 (18, -14, 11). Na vrcholnom podujatí pokorili Dubovcová s Nestarcovou tento švajčiarsky pár prvýkrát od 27. júna 2014, keď triumfovali na Grand Slame v nórskom Stavangeri a zastavili sériu dvoch prehier. Celkovo vo vzájomnej bilancii upravili Slovenky na 3:4.

 

Vo svojom druhom zápase H-skupiny nastúpili slovenské reprezentantky, ktoré sú nasadené dvadsaťštvorky, tiež v stredu proti talianskej dvojici Marta Menegattiová, Viktoria Orsi Tothová. Na turnajové osmičky ale už nestačili a prehrali s nimi 1:2 (-16, 11, -9). Vo vzájomnej konfrontácii majú navrch Talianky, ktoré zo šiestich doterajších súbojov vyhrali nad Dubovcovou a Nestarcovou až päť.

 

Vo štvrtok sa Slovenky bojujúce o účasť na olympiáde v Rio de Janeiro stretnú ešte s čínskym párom Čchen Süe a Sin-i Sia.

 

FIVB Svetová séria 2016, Vitória (BRA):

Hlavná súťaž:

 

H-skupina

streda:

Isabelle Forrerová, Anouk Vergéová-Dépréová (9-Švaj.) - Natália Dubovcová, Dominika Nestarcová (24-SR) 1:2 (-18, 14, -11)

Marta Menegattiová, Viktoria Orsiová-Tothová (8-Tal.) - Čchen Süe, Sin-i Sia(25-Čína) 2:1 (-19, 13, 9)

Marta Menegattiová, Viktoria Orsiová-Tothová (8-Tal.) - Natália Dubovcová, Dominika Nestarcová (24-SR) 2:1 (16, -11, 9)

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies