Dubovcová s Nestarcovou hviezdami exhibície v Poprade

NETKY.SK • 27 August 2014, 14:56 • 2 min
Dubovcová s Nestarcovou hviezdami exhibície v Poprade

POPRAD - Slovenská reprezentantky Natália Dubovcová a Dominika Nestarcová budú najväčšími hviezdami sobotňajšieho exhibičného charitatívneho turnaja Slovanet Beach Exhibition v Poprade.

slovakia

left justify in out

Miestny rezort AquaCity bude hostiť dovedna šesť ženských tímov. Organizátori venujú celý výťažok zo vstupného pacientom s chronickou obštrukčnou chorobou pľúc a rodinám detí s mozgovou obrnou. Exhibičné podujatie sa uskutoční pod záštitou prezidenta SR Andreja Kisku. Okrem Dubovcovej s Nestarcovou sa v Poprade predstaví aj iná slovenská dvojica Andrea Kršková, Lucia Behúnová, rakúske páry Lisa Chukwumová, Stefanie Steigerová a Valerie Teuflová, Bianca Zassová, anglické duo Jessica Grimsonová, Vicky Palmerová a poľské hráčky Monika Brzosteková, Kinga Kolosinská.

 

Okrem atraktívnych súbojov žien sa v Poprade predstaví slovenský reprezentant v cyklotriale Ján Kočiš. Organizátori pripravili aj súťaže pre deti, exhibičný duel osobností v plážovom volejbale či vystúpenie hudobnej skupiny Peter Bič project a tanečníkov z Old School Brothers. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona