Dubovcová a Nestarcová vyhrali na úvod turnaja Open v Číne

NETKY.SK • 24 September 2015, 09:55 • 2 min
Dubovcová a Nestarcová vyhrali na úvod turnaja Open v Číne

SIA-MEN - Slovenské beachvolejbalové reprezentantky Natália Dubovcová a Dominika Nestarcová vyhrali vo svojom prvom stretnutí na turnaji Svetovej série kategórie Open v čínskom Sia-mene nad Španielkami Angelou Lobatovou a Paulou Soriovou v troch setoch 2:1 (18, -16, 13) a zdolali ich druhýkrát v kariére v druhom vzájomnom zápase.

slovakia

left justify in out

V ďalšom dueli v základnej G-skupine ich čakali vo štvrtok dopoludnia Holanďanky Rimke Braakmanová a Jolien Sinnemová, v piatkovom stretnutí nastúpia proti Švajčiarkam Joane Heidrichovej a Nadine Zumkehrovej. Slovenky sú na turnaji nasadené ako desiate.

 

Dubovcová s Nestarcovou pokračujú v boji o Rio. Na ďalekom východe potrebujú dosiahnuť dobrý výsledok, pretože v najnovšom rebríčku klesli na prvé nepostupové miesto na OH. Do konca sezóny sa okrem Sia-menu predstavia ešte na dvoch turnajoch Open v Mexiku a v Turecku.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona