Ďubek si doliečuje koleno, prvý jarný zápas chce stihnúť

NETKY.SK • 12 Február 2015, 12:55 • 2 min
Ďubek si doliečuje koleno, prvý jarný zápas chce stihnúť

LIBEREC - Slovenský futbalista Tomáš Ďubek si doliečuje zranené koleno, no zatiaľ nie je isté, či stihne úvodný zápas jarnej časti českej ligy. Stredopoliar Slovana Liberec nedohral januárový prípravný duel proti Trenčínu, no k mužstvu by sa chcel čoskoro pripojiť.

slovakia

left justify in out

"Dvadsiateho druhého januára som absolvoval artroskopiu. Pár dní som mal barle, ale potom som už začal s rehabilitáciou," uviedol Ďubek pre web zastupiteľskej spoločnosti csm-agency.sk. Aj napriek zraneniu však odcestoval s tímom na sústredenie do Turecka. "Okrem toho, že tam bolo príjemné počasie, mal som tam aj výborne podmienky na rehabilitáciu. Na 90 percent som absolvoval všetky cvičenia. Našťastie koleno drží, ani raz mi nenatieklo," pokračoval 27-ročný futbalista.
      

Ako sám tvrdí, prvý súťažný zápas po zimnej prestávke proti Slavii Praha by rád stihol. "Od budúceho týždňa sa chcem pripojiť k mužstvu. Dúfam, že stihnem úvodný duel jarnej časti ligy, ktorý je na programe 21. februára," dodal Ďubek.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies