Dub FX na jeseň vystúpi v Bratislave

NETKY.SK • 1 Jún 2018, 12:17 • 2 min
Dub FX na jeseň vystúpi v Bratislave

BRATISLAVA - Austrálsky hudobník, producent a performer Dub FX vystúpi 23. novembra v bratislavskom klube MMC. Vstupenky na predstavenie sú už v predaji. Tridsaťštyriročný interpret sa na Slovensku ukázal už niekoľko ráz.

slovakia

left justify in out

Prvý raz ešte v roku 2011 v bratislavskom Nu Spirit Clube. Neskôr vystúpil aj na festivaloch Grape a Uprising. Naposledy ho mohli fanúšikovia a fanúšičky vidieť pred dvoma rokmi v Starej Tržnici. V súčasnosti pracuje na novom albume.

Dub FX, vlastným menom Benjamin Stanford, odštartoval hudobnú kariéru v skupine Twitch, ktorá sa neskôr premenovala na N.O.N (Never Or Now). Po jej rozpade začal vystupovať na uliciach európskych miest pod pseudonymom Dub FX. V roku 2007 vydal kompiláciu Live In The Street, po ktorej nasledovali debutová štúdiovka Everythinks A Ripple (2009), spoločný album so Siriusom s názvom A Crossworlds (2010) a sólovky Theory Of Harmony (2013) a Thinking Clear (2016).

Informácie pochádzajú od Tomáša Holetza z agentúry Seahorse promotion a z archívu agentúry SITA.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona