Dua Lipa prišla o mnohých fanúšikov: Nahnevala ich týmto činom!

NETKY.SK • 30 Máj 2018, 12:05 • 2 min
Dua Lipa prišla o mnohých fanúšikov: Nahnevala ich týmto činom!

Anglická speváčka Dua Lipa pobúrila svojich fanúšikov, pretože podľa nich diskriminuje ľudí s kyprými tvarmi.

slovakia

left justify in out

Súčasným trendom je, že mnohé známe osobnosti z hudobného sveta sa začínajú angažovať aj v oblasti módy. Výnimkou nie je ani objav roka 2018, mladá anglická speváčka Dua Lipa. Tá sa nechala počuť, že odštartovala svoju spoluprácu so spoločnosťou patriacou pod H&M a pracuje na novej kolekcii pre svojich fanúšikov. Informovala ich o tom prostredníctvom Twitteru.

 

 

Samozrejme, jej obdivovatelia boli nápadom nadšení a začali sa dožadovať podrobnejších informácii ohľadom konkrétnych modelov. Medzi iným ich zaujímalo aj to, či budú dostupné v plus size veľkostiach. Na to im speváčka odpovedala "Áno, chcela som, aby bola táto kolekcia prístupná pre všetkých. Dostanete ju do britskej veľkosti 16.“ Dua Lipa chce teda robiť módu pre každého, no unikla jej skutočnosť, že 45 percent Britiek má veľkosť väčšiu ako 16, teda našich 44.

 

Samozrejme, toto vyjadrenie neostalo dlho bez odozvy. Do speváčky sa začali púšťať mnohí jej fanúšikovia, ktorí ju kritizovali za to, že má hlavu v oblakoch a už zrejme zabudla, ako to vyzerá medzi bežnými Britmi. Podľa nich tento ťah nie je ani dobrým PR pre speváčku, ani šťastným marketingovým ťahom.

 

Pravdou však ostáva, že mnohé bežne dostupné módne značky vrátane H&M tak u nás, ako aj po celom svete nevyrábajú veľkosti väčšie ako 44. Je preto otázne, nakoľko je v moci 22-ročnej Dua Lipa túto skutočnosť zmeniť.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona