Držte sa! Prichádza Doba ľadová v inom šate: Dobrodružstvá Bucka Wilda nás vrátia do sveta dinosaurov

NETKY.SK • 11 Január 2022, 19:08 • 2 min
Držte sa! Prichádza Doba ľadová v inom šate: Dobrodružstvá Bucka Wilda nás vrátia do sveta dinosaurov

Lasica Buck sa vráti naozaj veľkolepo v samostatnom filme, ktorý vychádza z príbehov Doby ľadovej.

slovakia

left justify in out

Nepôjde o ďalšie pokračovanie a Doby ľadovej 6 sa tak nedočkáme, ako sa pôvodne predpokladalo. Okrem nového plagátu už dnes dostávame aj trailer na The Ice Age Adventures of Buck Wild. Aj keď hlavnou postavou bude Lasica Buck, klasickí hrdinovia v rozprávke nebudú chýbať.  

 


Trailer nám prezrádza, čo všetko si už hlavné postavy prežili. V piatom filme museli hlavní hrdinovia čeliť rozdeľovaniu zeme v Mamuťom tresku,  vo štvrtej časti zase otepľovaniu a roztápaniu ľadovcov. Ešte predtým sa však pozreli v Úsvite dinosaurov do krajiny týchto gigantických zvierat. Do ich sveta sa vrátime aj tentoraz. 

 

Cez ľad sa prepadne dvojica menej inteligentných bratov, vačíc, Crash a Eddie. Tam sa znovu stretnú s Buckom, ktorého sme naposledy videli v tretej časti. Našťastie to prežili. Tentoraz sa odvážna jednooká lasica perfektne pohybuje vo svete dinosaurov. Po príchode priateľov však bude musieť dávať pozor, aby sa im nič nestalo.  

 

img

 

Podľa ukážky to vyzerá pravdepodobne tak, že samostatný film je skôr zameraný na detských divákov. Určite si v ňom nájdu svoje aj starší diváci, ktorí si Bucka obľúbili už v treťom dieli. Rovnako ako vtedy, aj teraz mu v origináli prepožičia hlas Simon Pegg.  

 

img

 

Návratom náš potešia už známe hlasy. Vincent Tong bude hlasom Crasha, Aaron Harris zase Eddieho. Ako novú postavu uvidíme Orson, ktorého dabuje Utkars Ambudkar. Vo filme ešte dabingoví herci potvrdení nie su, ale v ukážke uvidíme aj známu štovricu, ktorú tvorí mamut Manny, leňochod Sid, šabľozubý tiger Diego alebo mamutia dáma Ellie.  

 

Réžie sa chopil na starosť John C. Donkin, pre ktorého ide o debut na obdobnej pozícii. 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Nikoleta Preložníková

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona