Drž sa blízko: Triler, v ktorom budeme sympatizovať so sériovým vrahom

NETKY.SK • 26 Február 2022, 09:00 • 2 min
Drž sa blízko: Triler, v ktorom budeme sympatizovať so sériovým vrahom

Drž sa blízko nie je prvou a s najväčšou pravdepodobnosťou ani poslednou seriálovou adaptáciou diela svetoznámeho autora trilerov Harlana Cobena.

slovakia

left justify in out

V roku 2018 sa tento spisovateľ podpísal pod niekoľkomiliónový kontrakt s Netflixom. Ide o 14 dielov, ktoré budú postupne predstavené ako filmy alebo seirály. Zatiaľ môžete na Netflixe vidieť Cudzinec (2020), Nevinný (2021), The Woods (2020, Gone for Good (2021). 

 

 

 

Meghan (Cush Jumbo) žije na predmestí so svojím snúbencom a ich tromi deťmi. Všetko sa zdá úplne idylické, ale presne pred sedemnástimi rokmi po tom, čo sa stratil Stewart Green, zmizne mladý Carlton Flynn z jednej najbohatších rodín v meste. Spojitosť oboch prípadov vyvolá nepredstaviteľnú reťazovú reakciu a začína sa naozaj napínavá jazda.

 

 

Meghan totiž nebola vždy Meghan a jej minulosť je s prípadom Stewarta Greena úzko prepojená. Boj s minulosťou nie je to jediné, s čím sa musia naši hlavní hrdinovia stretnúť. Svet Meghan sa veľmi skoro začne rúcať ako domček z karát, keď ju začne doháňať minulosť, ktorú jej pripomenie dávna priateľka Lorraine, ktorá príde s tým, že videla niekoho, o kom si Meghan myslela, že je mŕtvy. 

 

img 

 
Meghan sa teda všetko začne vymykať z rúk ešte viac, keď sa začínajú objavovať „starí známi”. Aby toho nebolo málo, tak po veľmi krátkom čase niekoho zavraždia a zavraždený je nezvestný človek. Jeden z mnohých, ktorý v tejto oblasti zmizli. Môžu nejakým spôsobom tieto prípady spolu súvisieť?  

 

img

 

Všetko je prepletené a zdá sa, že každá z postav niečo tají. Rozuzlenie príde až na konci, ale je veľmi prekvapivé.

 

Jediné, čo môžeme prezradiť je, že ide o poriadne napínavý a zaujímavo prepletený film s nečakaným koncom. Prvý diel sa zdá trochu slabší a možno vás okamžite nenadchne, ale keď sa príbeh rozhýbe, budete sa musieť dívať až do konca v priebehu jedného večera.  



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Nikoleta Preložníková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies