Družke dobil dcéru, skončil vo väzbe

NETKY.SK • 5 August 2015, 09:54 • 2 min
Družke dobil dcéru, skončil vo väzbe

BÁNOVCE NAD BEBRAVOU - Prackou na opasku surovo dobil družkinu šestnásťročnú dcéru, keď mu nezohnala peniaze na cigarety.

slovakia

left justify in out

Tridsaťpäťročného násilníka, ktorý sa tínedžerke a jej matke vyhrážal, sa podarilo zadržať. Radovan z Bánoviec nad Bebravou čelí obvineniam z vydierania. Keďže sa po útoku nejaký čas skrýval, bol na neho vydaný zatykač.

 

Bánovčana v pondelok zadržali a po rozhodnutí súdu poputoval do vyšetrovacej väzby. Ako agentúru SITA informovala trenčianska policajná hovorkyňa Elena Antalová, útočník dievča vláčil za vlasy po byte, opaskom ju mlátil po celom tele a kopol ju do tváre. Má podliatiny na stehnách, rany na chrbte, krku a zátylku a odreniny pod okom a na ramene. Dievčine aj jej matke sa vyhrážal, že im ublíži, ak zavolajú policajtov. Družke ešte pohrozil, že jej odreže hlavu, žena napriek tomu policajtov zavolala. Radovanovi za toto besnenie hrozí trest na štyri až desať rokov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies