Družka dobodala svojho 53-ročného druha, hrozí jej doživotie

NETKY.SK • 15 Máj 2017, 14:53 • 2 min
Družka dobodala svojho 53-ročného druha, hrozí jej doživotie

BANSKÁ BYSTRICA – Sudca pre prípravné konanie Okresného súdu v Banskej Bystrici vzal do väzby 45-ročnú Stanislavu Ž., stíhanú za obzvlášť závažný zločin vraždy.

slovakia

left justify in out

Obvinená v Dudinciach nožom bodla svojho 53-ročného druha Júliusa tak, že ten na mieste zraneniu podľahol. Rozhodnutie súdu je právoplatné, pretože obvinená ani jej obhajca nepodali voči nemu sťažnosť.Uviedla hovorkyňa Krajského súdu v Banskej Bystrici Adriána Vašková.

Tragédia sa stala vo štvrtok 11. mája večer v dome usmrteného Júliusa po vzájomnej hádke. Žena najprv tvrdila, že Július sa zranil sám, ale záchranári, a neskôr obhliadajúci lekár, mali podozrenie, že išlo o násilné konanie inej osoby. Súdna pitva potvrdila, že smrť na stala po bodnutí nožom, pričom bolo zasiahnuté priamo srdce.

Žene hrozí trest odňatia slobody na 20 až 25 rokov alebo na doživotie. Vo väzbe je z obavy, že by mohla ujsť, alebo sa skrývať či inak mariť trestné stíhanie.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies