Drury si zlomil prst, nestihne začiatok sezóny

NETKY.SK • 21 September 2010, 07:15 • 2 min
Drury si zlomil prst, nestihne začiatok sezóny

Drury si zlomil prst, nestihne začiatok sezóny

slovakia

left justify in out

img

Kapitán hokejistov klubu zámorskej hokejovej NHL New York Rangers Chris Drury si zlomil ukazovák na ľavej ruke a bude chýbať svojmu tímu minimálne 4 týždne. Tridsaťštyriročného centra trafil puk do ruky pri skrumáži na ľade. Drury tak vynechá všetky prípravné zápasy svojho tímu ako aj úvod NHL, ktorá sa pre "jazdcov" začne 9. októbra v Buffale. "Je to pre neho aj pre nás nepríjemná prestávka. Veď je dôležitou súčasťou nášho tímu na ľade aj mimo neho," poznamenal na margo Druryho zranenia tréner Rangers John Tortorella.

Chris Drury si v uplynulej sezóne, ktorá bola jeho treťou na Manhattane a druhou vo funkcii kapitána tímu pripísal v 77 zápasoch 32 bodov (14+18) a v jej úvode vynechal 5 zápasov pre otras mozgu, ktorý utrpel 7. novembra 2009 po údere do hlavy od útočníka Calgary Curtisa Glencrossa.

Zdroj: SITA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies