Druhý syn Liv Tyler dostal meno Sailor Gene

NETKY.SK • 21 Február 2015, 11:16 • 2 min
Druhý syn Liv Tyler dostal meno Sailor Gene

LOS ANGELES - Druhý syn americkej herečky Liv Tyler dostal meno Sailor Gene Gardner.

slovakia

left justify in out

Tridsaťsedemročná rodáčka z New Yorku to oznámila v piatok prostredníctvom služby Instagram, kde zverejnila fotografiu novorodencovej ruky. Na obrázku zviera zlatú retiazku s príveskom, na ktorom je kotva vykladaná diamantmi.


Druhý potomok umelkyne prišiel na svet v stredu 11. februára. „Je zdravý a všetci sú šťastní,“ vyjadril sa deň po pôrode hovorca Tyler pre magazín People. Nemenovaný zdroj zase magazínu prezradil, že bábätko sa narodilo o šesť týždňov skôr.


Otcom herečkinho druhého dieťaťa je manažér David Gardner, s ktorým začala randiť vlani. Dcéra frontmana skupiny Aerosmith Stevena Tylera má s bývalým manželom, spevákom Roystonom Langdonom, desaťročného syna Mila Williama. Dvojica sa zosobášila v roku 2003 a rozviedla sa o päť rokov neskôr. Gardner má z predchádzajúceho vzťahu sedemročného syna Graya.


Správy o herečkinom tehotenstve prenikli na verejnosť začiatkom septembra, keď to pre reláciu E! News uviedlo viacero nemenovaných zdrojov. Pravdivosť týchto správ napokon Tyler potvrdila prostredníctvom svojho hovorcu.


Liv Tyler sa stala známou vďaka úlohe v dráme Zvodná krása (1996). Hrala aj vo filmoch ako Empire Records (1995), Armageddon (1998), Onegin (1998), Začalo sa to jednej horúcej noci (2001), Otcom na plný úväzok (2004), Samotár Jim (2005), Oni (2008) alebo Neuveriteľný Hulk (2008). V trilógii Pán prsteňov (2001, 2002, 2003) stvárnila elfku Arwen. Účinkuje tiež v mysterióznom seriáli Pozostalí (2014).


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies