Druhý syn českej topmodelky Karolíny Kurkovej sa volá Noah Lee Drury-Kurkova

NETKY.SK • 3 December 2015, 10:52 • 2 min
Druhý syn českej topmodelky Karolíny Kurkovej sa volá Noah Lee Drury-Kurkova

PRAHA - Česká topmodelka Karolína Kurková prezradila meno svojho druhého syna. Chlapček, ktorý sa narodil 5. novembra, sa volá Noah Lee Drury-Kurkova. Tridsaťjedenročná rodáčka z Děčína potvrdila informáciu prostredníctvom služby Instagram, kde tiež zverejnila fotografiu, na ktorej bábätku bozkáva nožičku.

slovakia

left justify in out

Otcom dieťaťa je modelkin manžel Archie Drury, za ktorého sa vydala v roku 2009. Dvojica spolu vychováva aj šesťročného syna Tobina Jacka.

 

 

 

Karolína Kurková odštartovala kariéru modelky ako 15-ročná. Preslávila sa vďaka značke Victoria's Secret, pre ktorú predvádzala spodnú bielizeň. Pracovala pre módne domy Louis Vuitton, Valentino, Chanel, Tommy Hilfiger či Yves Saint Laurent. Popri modelingu sa začala venovať aj herectvu. Objavila sa v dramédii My Sexiest Year (2007), akčnom sci-fi G.I. Joe (2009) či v roku 2013 v jednej epizóde seriálu Lovec zločincov (2011).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona