Druhý diel Hayeho návratu príde na rad 21. mája

NETKY.SK • 28 Január 2016, 14:07 • 2 min
Druhý diel Hayeho návratu príde na rad 21. mája

LONDÝN - Návrat britského boxera Davida Hayeho do profesionálneho ringu po triapolročnej zranením ramena zavinenej pauze bol úspešný.

slovakia

left justify in out

Aktuálna prestávka preto bude podstatne krajšia. Tridsaťpäťročný Londýnčan 16. januára v domácej O2 aréne hneď po 131 sekundách prvého kola knokautoval Marka de Moriho. V rovnakom dejisku sa Haye predstaví 21. mája, s najväčšou pravdepodobnosťou opäť proti súperovi kalibru outsider. Papierovo vyrovnanejšia konfrontácia sa očakáva až koncom tohto kalendárneho roka.

 


"Po takej dlhej odmlke som sa pred mojimi lojálnymi fanúšikmi cítil neuveriteľne. Bol som pokojný. Som presvedčený, že len málo pästiarov superťažkej hmotnostnej znesie takéto údery. Teraz to musím aj dokázať. ´Hayemaker´ je naspäť a pripravený na novú výzvu," vyhlásil niekdajší šampión ťažkej váhy a bývalý držiteľ titulu majstra sveta v superťažkej divízii Haye. Na britskom komediálnom kanáli Dave, ktorý dovtedy nikdy naživo neprenášal box, jeho vystúpenie sledovali viac než tri milióny divákov. Na YouTube bol zápas dostupný celému svetu.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies