Druholigový ŠK Senec dohrá súťaž v Gabčíkove

NETKY.SK • 3 Marec 2016, 14:44 • 2 min
Druholigový ŠK Senec dohrá súťaž v Gabčíkove

BRATISLAVA - Druholigový slovenský futbalový klub ŠK Senec bude na jar hrať domáce zápasy v Gabčíkove. Informoval o tom denník Šport vo štvrtkovom vydaní. Už v 5. marca sa Senčania predstavia v jarnej ouvertúre DOXXbet ligy na trávniku trnavského B-čka, v Gabčíkove odohrajú prvý zápas v stredu 9. marca s B-éčkom MŠK Žilina (14.30 h.).

slovakia

left justify in out

Mužstvo Senca ako tréner povedie Atilla Pinte. "Nové vedenie prevzalo Senec pred dvoma týždňami, keď sme mali aj prvý tréning. Zúčastnili sa na ňom štyria hráči a postupne prichádzali ďalší z Gabčíkova, ktorí mali záujem hrať druhú ligu. Začínali sme prakticky od nuly. Ak sa nám podarí zachrániť, bude to super. Ak nie, tak budeme hrať tretiu ligu a môžeme pracovať od začiatku," citoval Šport športového riaditeľa klubu Zsolta Kovacsa.

 

V 2. lige v skupine Východ pred jarnou časťou skončil účinkovanie v súťaži pre finančné problémy MFK Dolný Kubín. Na Západe sa Senec vyhol tomuto osudu. V tabuľke mu po 18. kolách patrí predposledná 11. priečka, na konte má rovnako ako posledná Trnava "B" 18 bodov. Po štyroch kolách sa skončí prvá časť súťaže, ktorá bude ďalej pokračovať vo formáte s troma skupina (jedna s klubmi zo Západu aj Východu o postup, dve regionálne o vypadnutie).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona