Druholigový český tím Most podozrieva svojich hráčov, posiela ich na detektor lži

NETKY.SK • 4 Máj 2015, 14:31 • 2 min
Druholigový český tím Most podozrieva svojich hráčov, posiela ich na detektor lži

MOST - Český druholigový futbalový klub Baník Most podozrieva svojich hráčov z nekalej činnosti v súvislosti s aprílovou domácou prehrou 2:5 s Pardubicami. Funkcionári hodlajú poslať hráčov na detektor lži a dali podnet FA ČR, aby preskúmala okolnosti duelu.

slovakia

left justify in out

"Nepovažujem Pardubice za top mužstvo druhej ligy, preto nás jeho vedenie 4:0 už po polhodine hry a totálnych chybách nášho tímu prekvapilo. Bolo to veľmi neštandardné. Urobili sme si internú analýzu, rozfázovali sme si určité situácie a rozhodli sme sa pre použitie polygrafu, teda detektoru lži. Asi ako prvý v českom futbale," cituje iDnes.cz športového riaditeľa klubu Antona Stehlíka mladšieho.

 

"Pri hromadnom pohovore nám skúsení futbalisti zdôrazňovali, že na výkone nevideli nič zvláštne. Ja však chcem mostecké prostredie očistiť. Priznám sa, že v tejto chvíli hráčom neveríme," doplnil Stehlík a pokračoval: "Ide o stávky. Už pri prvej afére pred rokom a pol sa ovplyvňoval počet gólov do určitej minúty, presne do toho mi to pasuje. Ak sa niečo objaví, podáme trestné oznámenie na konkrétnu osobu."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona