Druholigový Blackpool má málo hráčov, žiadneho brankára

NETKY.SK • 29 Júl 2014, 10:27 • 2 min
Druholigový Blackpool má málo hráčov, žiadneho brankára

BLACKPOOL - Dvanásť dní pred začiatkom druhej najvyššej anglickej futbalovej súťaže mal tím Blackpool FC v kádri len osem hráčov a ani jedného brankára. Klubová kasa je takmer prázdna, fanúšikovia vyšli na protest do ulíc a všetci sa obávajú, že nebudú mať s kým odštartovať sezónu v The Championship.

slovakia

left justify in out

"Máme vôbec nejaké peniaze, aby sme investovali do hráčskeho kádra? Je to nechutné, kam to až celé zašlo. Nikdy predtým sa nestalo, aby mal nejaký klub v takom krátkom čase pred začiatkom sezóny tak málo hráčov na súpiske. Čo robí prezident Valerijs Belokons? Stará sa vôbec o niečo?," povedal nahnevaný fanúšik Peter Sadler pre noviny The Gazette. 

Súčasnú "nekompletnú" zostavu Blackpoolu tvoria štyria útočníci, traja obrancovia a jeden stredopoliar. Klub údajne robí čo môže a chce ešte zachrániť sezónu 2014/2015. Podľa The Gazzette po expresne rýchlej skúške už v tíme angažovali aj ofenzívneho poľského stredopoliara Tomasza Czywku a ďalšieho stredového hráča Jacoba Mellisa. V takom prípade by už káder tímu z Bloomfield Road obsahoval desať futbalistov. Do základnej jedenástky už teda chýba len brankár. 

Blackpool bol ešte v sezóne 2010/2011 účastníkom najvyššej anglickej súťaže, prestížnej Premier League. Po jednom roku sa však ihneď vrátil do druhej ligy a tam sa v ostatnom ročníku ledva zachránil, keď obsadil 20. miesto z 22 účastníkov. Klub by mal v novej sezóne viesť z lavičky Belgičan José Riga.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies