Druholigová Landskrona sa obrátila na švédsku políciu

NETKY.SK • 31 Október 2013, 17:29 • 2 min
Druholigová Landskrona sa obrátila na švédsku políciu

ŠTOKHOLM - Druholigový švédsky futbalový klub Landskrona BolS vo štvrtok informoval, že nahlásil miestnej polícii podozrenie z ovplyvňovania výsledkov zápasov.

slovakia

left justify in out

"Po konzultáciách so Švédskym futbalovým zväzom SvFF sme sa rozhodli obrátiť na políciu, aby preverila možné korupčné správanie a stávkové machinácie v súvislosti s viacerými našimi zápasmi v tejto sezóne," uviedol klub v komuniké. Landskrona 24. októbra z uvedených dôvodov suspendovala dvoch svojich hráčov až do doriešenia záležitosti. Podozrieva ich, že výkonmi sa pričinili o prehry, konkretizovala duely s Falkenbergom a Örebrom. Klub nezverejnil podrobnosti - napríklad mená hráčov či lokalitu alebo druh stávok.

Štátom vlastnená monopolná stávková kancelária Svenska Spel v minulosti zastavila príjem vkladov na niekoľko zápasov tohto klubu pre neštandardné úkazy na trhu. Landskrona je na 12. priečke v 16-člennej tabuľke a pred sobotňajším záverečným 30. kolom Superettan (hrá sa systémom jar - jeseň) ešte nemá istotu zotrvania v II. lige.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies