Drucker pripustil ďalšiu lokalitu v projekte novej UNB

NETKY.SK • 19 Jún 2016, 11:02 • 2 min
Drucker pripustil ďalšiu lokalitu v projekte novej UNB

BRATISLAVA - Posudzovanie projektu novej Univerzitnej nemocnice v Bratislave (UNB), ktorá by sa mala realizovať formou verejno-súkromného partnerstva (PPP projekt), je podľa ministra zdravotníctva Tomáša Druckera vo finálnej fáze.

slovakia

left justify in out

Ako povedal po ostatnom rokovaní vlády, momentálne ministerstvo diskutuje so samosprávnym krajom aj mestom o lokalite a možných alternatívach.


V projekte sa doposiaľ počítalo s lokalitami Patrónka alebo Rázsochy. Drucker však pripustil aj časť Ružinov. "Súčasné priestory Ružinova a pozemkov univerzitnej nemocnice, kde je istý priestor na ďalšie dobudovanie nového pavilónu alebo novej nemocnice," spresnil minister.


Konečné rozhodnutie chce minister dosiahnuť v diskusii s Lekárskou fakultou Univerzity Komenského, Slovenskou lekárskou komorou a so všetkými aktérmi, ktorých sa téma novej UNB týka. "My máme nejaký návrh, ale chceme si ešte túto diskusiu prejsť so všetkými partnermi," povedal Drucker.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies