Drucker Podáva trestné oznámenie na Igora Matoviča

NETKY.SK • 12 Apríl 2018, 20:11 • 2 min
Drucker Podáva trestné oznámenie na Igora Matoviča

BRATISLAVA - Minister vnútra Tomáš Drucker podáva trestné oznámenie na Igora Matoviča. Tvrdí, že odmieta "vykonštruované fabulácie o prepojeniach každého s každým, ktoré už tri dni produkuje Igor Matovič".

slovakia

left justify in out

Minister sa vyjadril, že o kúpe polovičnej časti kondomínia v meste Sarasota na Floride s médiami korektne a otvorene komunikoval. Tvrdí, že zverejnil detaily a podrobnosti s tým súvisiace.

 

"Tomáš Drucker si uvedomuje, že ako verejne činná osoba musí znášať útoky politických oponentov v rámci politického súboja. Na druhej strane je Tomáš Drucker aj otcom a manželom a preto tento súboj musí mať svoje hranice," píše sa v stanovisku, ktoré poskytol tlačový odbor ministerstva vnútra.

Ministra Druckera akútne hospitalizovali pre náhle zhoršenie jeho dlhoročných chronických ťažkostí s poškodenou krčnou platničkou. Tie sa ani dnes po absolvovaní intravenóznej liečby nezlepšili a minister ostáva hospitalizovaný na 2. neurologickej klinike Lekárskej fakulty Univerzitnej nemocnice Bratislava.

Igor Matovič reagoval na Druckerovu hospitalizáciu vyhlásením, že odkladá tlačové besedy, súvisiace so zverejnením ďalších dôkazov o podnikaní rodiny Druckerových. "Pánovi ministrovi prajeme skoré uzdravenie," uvádza sa v stanovisku hnutia OĽANO, ktoré poskytol Matúš Bystriansky z komunikácie s médiami OĽANO.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona