Drucker: Ak už dospelý v sebe nemá dieťa, musel poriadne zostarnúť

NETKY.SK • 1 Jún 2017, 16:38 • 2 min
Drucker: Ak už dospelý v sebe nemá dieťa, musel poriadne zostarnúť

BRATISLAVA – Človek čo tvrdí, že už v sebe nemá dieťa, musel vo svojom vnútri poriadne zostarnúť, povedal dnes minister zdravotníctva Tomáš Drucker. Potvrdil, že on sám sa niekedy cíti ako malý chlapec.

slovakia

left justify in out

A to najmä v situáciách, keď "blbne s vlastnými deťmi". "Niekedy to presahuje aj chápanie mojej manželky," vysvetlil minister počas dnešného Medzinárodného dňa detí (MDD). Drucker hovorí, že detsky sa vie potešiť z mnohých vecí, najbližšia rodina ho tak podľa jeho slov pozná.

 

Minister prišiel pozrieť malých pacientov do Detskej fakultnej nemocnice s poliklinikou v Bratislave (DFNsP), zaželal im veľa šťastne strávených chvíľ s rodinou. "A prajem vám krásne leto," odkázal. Sám si rád spomína na školské prázdniny i spolužiakov z lavíc.

 

Pre malých pacientov pripravili v detskej nemocnici zábavný program. Prišli ich pozrieť i známe osobnosti, napríklad Anita Soul, Lukáš Adamec či Martin Valihora. "Chceme im spestriť pobyt v nemocnici," povedal riaditeľ DFNsP Ladislav Kužela. Deti na lôžkach aj tie na urgentoch dostali darčeky.

 

MDD oslavujú aj malí kardiaci. Niektorí priamo v detskej nemocnici, iní na bratislavských Zlatých Pieskoch. Podujatia pre deti pripravili dve nadácie – Nadácia Detského kardiocentra a Nadácia Šťastné srdcia. V oboch prípadoch ide o pravidelné stretnutia lekárov, pacientov a ich rodín. Akciu navštevujú i bývalí pacienti a takisto známe osobnosti. Aj tam ich obdarovali darčekmi, takisto nechýbal zábavný program a súťaže.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies