Drsný odkaz fanúšikov Slovana hráčom: Na každú sviňu sa varí voda!

NETKY.SK • 7 Október 2014, 16:01 • 2 min
Drsný odkaz fanúšikov Slovana hráčom: Na každú sviňu sa varí voda!

BRATISLAVA - Napätie medzi fanúšikmi a hráčmi slovenského futbalového majstra ŠK Slovan Bratislava narástlo po nedeľňajšom debakli v Trenčíne (0:4) do obludných rozmerov.

slovakia

left justify in out

V noci z pondelka na utorok niekoľko priaznivcov belasých "vyzdobilo" tréningové ihrisko tohto tímu jedenástimi krížmi, veľkým hrncom s prasacími paprčami a veľkým nápisom: "Na každú sviňu sa varí voda".

 

Jeden z členov Slovanistického fanklubu prezradil pre netky.sk, že ide o reakciu fanúšikov na výkony hráčov. "Klub vymenil trénera, ale nechal všetkých hráčov, ktorí si nevážia dres Slovana," povedal nemenovaný člen fanklubu pre netky.sk

 

img

 

S úradujúcim slovenským šampiónom to ide dolu vodou, slovanisti nevyhrali sedem súťažných duelov po sebe a počas negatívnej série majú skóre 1:18. Hlboká kríza vyústila v odchod trénera Františka Straku. Najbližšie sa Bratislavčania predstavia v nedeľu 19. októbra po asociačnom termíne doma na Pasienkoch v šlágri proti Spartaku Trnava. 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies