Drogbu možno čaká až šesť mesačná pauza

NETKY.SK • 12 August 2014, 09:30 • 2 min
Drogbu možno čaká až šesť mesačná pauza

LONDÝN - Futbalistu FC Chelsea Didiera Drogbu čaká možno až šesťmesačná pauza.

slovakia

left justify in out

Čerstvá posila ofenzívy londýnskeho klubu sa zranila v nedeľňajšom prípravnom zápase v Budapešti proti Ferencvárosu. Návrat do zostavy Chelsea v Premier League sa preto musí odložiť.

 

Drogba sa zranil hneď v prvom stretnutí, v ktorom nastúpil. Po súboji v šestnástke Ferencvárosu s brankárom domácich zle dopadol po výskoku a poranil si členok. Zranenie zo začiatku nevyzeralo vážne a Afričan sa pokúsil ho rozchodiť. Po chvíli sa však nechal vystriedať a vyšetrenia odhalili potrhané väzy v členku.

 

V prípade podobných problémov je liečba štyri až šesť mesiacov. Drogba príde o prvú časť sezóny Premier League, ktorá sa začne už počas nasledujúceho víkendu. Tréner José Mourinho sa bude musieť v útoku spoliehať na dvojicu Diego Costa, Fernando Torres. 

 

Chelsea zatiaľ zdravotný stav 36-ročného útočníka nekomentovala. Drogba tesne po stretnutí veril, že sa rýchlo dá do poriadku. Informácie zverejnili weby denníkov Mirror a španielskej Marcy. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies