Drogbov gól nestačil hviezdam MLS na zdolanie Arsenalu

NETKY.SK • 29 Júl 2016, 10:36 • 2 min
Drogbov gól nestačil hviezdam MLS na zdolanie Arsenalu

SAN JOSE - Didier Drogba opäť raz strelil gól Arsenalu Londýn, ale na víťazstvo výberu hviezd severoamerickej futbalovej MLS vo štvrtkovom zápase v kalifornskom San Jose to nestačilo. Tím najvyššej anglickej súťaže rozhodol o víťazstve 2:1 presným zásahom Chubu Akpoma v 87. minúte.

slovakia

left justify in out

Skóre otvoril už v 11. min z pokutového kopu Joel Campbell, ktorý si ho sám vykoledoval po nedovolenom zákroku súpera v šestnástke. V nadstavenom čase prvej časti hry prišla chvíľa skúseného zakončovateľa z Pobrežia Slonoviny. Drogba prekonal svojho bývalého spoluhráča z FC Chelsea Petra Čecha na trikrát, predchádzajúce dve strely obrana Londýnčanov zblokovala. "Prehrali sme, také góly sa nepočítajú. Som sklamaný, nenávidím prehry," povedal útočník Montrealu Impact.


V druhom polčase poslal tréner hostí Arséne Wenger na trávnik viacerých mladých hráčov a jeden z nich sa mu odvďačil víťazným gólom. Akpoma zakončil do prázdnej bránky po ideálnej prihrávke Nacha Monreala. "Bola to dobrá príležitosť vidieť našich mladíkov v akcii. Musíme si rozobrať niektoré aspekty našej hry," komentoval Wenger.

Výsledok - Zápas hviezd MLS:
Výber hviezd MLS - Arsenal Londýn (Angl.) 1:2 (1:1)
Góly: 45.+ Drogba - 11. Campbell (pok. kop), 87. Akpom

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies