Drogba vynechá zápas FA Cupu proti Portsmouth

NETKY.SK • 5 Január 2012, 23:55 • 2 min
Drogba vynechá zápas FA Cupu proti Portsmouth

Drogba vynechá zápas FA Cupu proti Portsmouth

slovakia

left justify in out

imgLONDÝN - Didier Drogba nebude k dispozícii na nedeľný zápas FA Cupu proti Portsmouthu a pridá tým ďalší problém pre Chelsea, ktorá sa ocitla v nelichotivej situácii.

Andre Villas Boas pôvodne dúfal, že Drogba bude k dispozícii pred tým, ako útočník Pobrežia Slonoviny odíde na Africký pohár národov v Gabone a Rovníkovej Guinei, keďže má čoraz väčšie problémy so zostavou kvôli narastajúcej maródke v klube.
Ale útočník, ktorý vynechal pondelkový víťazný zápas proti Wolves kvôli ľahkému zraneniu nohy,v úmysle si ísť plniť reprezentačné povinnostiv nedeľu, ako bolo požadované trénera Pobrežia Slonoviny, Francoisa Zahouia.
Villas-Boas oceňuje, že Drogba je ústrednou postavou reprezentácie, ale nepáči sa mu, že by aj ostatný hráči z Pobrežia Slonoviny dostali povolenie odísť na reprezentačný zraz pred víkendovým zápasom FA Cupu.

Manchester City sa stále vyjednáva o zotrvanie Yaya a Kolo Touréovcov na nedeľné derby proti United a Arsenal sa nevzdávajú nádeje na udržanie Gervinha na pondelkový zápas proti Leedsu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies