Drogba vraj opúšťa Chelsea Londýn, vedenie s ním chce rokovať

NETKY.SK • 22 Máj 2012, 07:51 • 2 min
Drogba vraj opúšťa Chelsea Londýn, vedenie s ním chce rokovať

Drogba vraj opúšťa Chelsea Londýn, vedenie s ním chce rokovať - Futbal Futbalový útočník Didier Drogba opúšťa Chelsea Londýn, informovalo utorňajšie vydanie renomovaného magazínu France Football. Hrdina nedávneho finále Ligy majstrov 2011/2012, v ktorom k

slovakia

left justify in out

img

Futbalový útočník Didier Drogba opúšťa Chelsea Londýn, informovalo utorňajšie vydanie renomovaného magazínu France Football. Hrdina nedávneho finále Ligy majstrov 2011/2012, v ktorom kanonier z Pobrežia Slonoviny strelil Bayernu Mníchov gól a premenil aj rozhodujúcu strelu v rozstrele z 11 m, vraj spoluhráčom po finále povedal, že už nebude súčasťou tímu v nasledujúcej sezóne.
      Tridsaťštyriročný útočník prišiel na Stamford Bridge v roku 2004 z Olympique Marseille. Zahral si s Chelsea vo dvoch finále LM, získal tri majstrovské tituly v Premier League, štyri v FA Cupe a dvakrát sa tešil z triumfu v Ligovom pohári a Community Shield.
      Kde bude ale kariéra Drogbu pokračovať je otázne, špekuluje sa nad odchodom do Číny. "Som pripravený na veľký skok do neznáma," povedal sám futbalista.
      Ešte v pondelok sa predseda klubu Bruce Buck vyjadril, že plánujú s Drogbovým agentom rokovať. "Sadneme si tento týždeň s jeho agentom a uvidíme, ako to pôjde," povedal Buck, podľa ktorého je aj veľmi dôležité vyriešiť otázku riadneho trénera. Dočasný lodivod Talian Roberto Di Matteo, ktorý na poste v marci nahradil Portugalčana Andreho Villasa-Boasa, priviedol "The Blues" k triumfu v LM aj v FA Cupe. Mužstvo potrebuje mať riadneho šéfa lavičky už do odchodu na prípravné turné do USA v polovici júla.

Zdroj: TASR/Reuters



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies