Drogba si podľa Terryho zaslúži novú zmluvu v Chelsea

NETKY.SK • 5 Máj 2015, 10:07 • 2 min
Drogba si podľa Terryho zaslúži novú zmluvu v Chelsea

LONDÝN - Kapitán čerstvého anglického futbalového majstra FC Chelsea John Terry vyhlásil, že jeho spoluhráč Didier Drogba si zaslúži pokračovať v kariére na Stamford Bridge. Londýnčania razia svoju filozofiu uzatvárania kontraktov a hráčom nad 30 rokov ponúkajú zmluvy iba na jeden rok. Tridsaťštyriročný Terry verí, že jeho o tri roky starší spoluhráč by mal zotrvať v kádri trénera Josého Mourinha.

slovakia

left justify in out

"Didierove skúsenosti a spôsob, akým k mužstvu prehovorí pred zápasmi či po prehratých dueloch je dôvodom, prečo by mal podľa môjho názoru zostať," cituje slová Terryho portál televíznej stanice ESPN. Útočník z Pobrežia Slonoviny strelil v tejto sezóne sedem gólov vo všetkých súťažiach a je jedným z tria hráčov spolu s Petrom Čechom a spomenutým Terrym, ktorí majú na svojom konte všetky štyri majstrovské tituly FC Chelsea v Premier League v novodobej histórii klubu.


Podľa denníka The Telegraph si tréner londýnskeho klubu José Mourinho už údajne vyhliadol na miesto ikony klubu Drogbu útočníka FC Liverpool Rickieho Lamberta. "Dúfam, že Drogba bude v kádri aj v budúcej sezóne. Je nenahraditeľný na ihrisku aj mimo neho," doplnil Terry, ktorý háji farby "The Blues" od roku 1998.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona