Drogba je out! Po víťazstve v Lige majstrov chce ísť do Číny

NETKY.SK • 21 Máj 2012, 09:39 • 2 min
Drogba je out! Po víťazstve v Lige majstrov chce ísť do Číny

Drogba je out! Po víťazstve v Lige majstrov chce ísť do Číny - Futbal LONDÝN - Didier Drogba si kopol do lopty za Chelsea takmer určite posledný krát, keďže klub očakáva, že potvrdí svoj odchod do čínskeho klubu Shanghai Shenhua.

slovakia

left justify in out

imgLONDÝN - Didier Drogba si kopol do lopty za Chelsea takmer určite posledný krát, keďže klub očakáva, že potvrdí svoj odchod do čínskeho klubu Shanghai Shenhua.

To by znamenalo, že Drogbov posledný dotyk s loptou v drese Chelsea bola víťazná penalta v penaltovom rozstrele proti Bayernu Mníchov. Drogba sa v Číne pripojí k bývalému tímovému kolegovi, Nicolasovi Anelkovi, kde ho čaká zmluva v hodnote okolo 250.000 libier týždenne.

Po jeho odchode budú nasledovať nové investície zo strany Romana Abramoviča.

Majiteľ Abramovič oznámil svojmu klubu, že "toto je len začiatok" pre Chelsea. Ruský oligarcha napumpoval do svojho klubu už 1 miliardu libier a po dramatickom víťazstve vo finále Ligy majstrov vošiel do šatne, aby oznámil že budú ďalšie investície.

Tento týždeň sa stretne aj s Di Matteom, aby diskutovali o jeho budúcnosti a Talian má veľkú šancu, že mu bude ponúknutá ďalšia zmluva. Možno však iba taká,  ktorá umožní Abramovičovi čakať na Pepa Guardiolu, ktorý zatiaľ od futbalu oddychuje.

Predseda Chelsea, Bruce Buck, v nedeľu priznal, že Di Matteo má plnú podporu hráčov, ktorí ho ospevujú a mal by dostať od Abramoviča zmluvu aj na ďalší rok.

"Di Matteo určite urobil veľa. Od mnohých hráčov sme počuli, že by ho chceli za trénera. Niet pochýb o tom, akým veľkým prínosom pre klub Robbie bol, a to nielen ziskom dvoch trofejí, ale najmä tým, ako dokázal vrátiť hráčom sebavedomie."

Buck vyhlásil, že výkonný riaditeľ Ron Gourlay sa stretne s Drogbovým agentom.

"Didiera máme radi. Je to skvelý hráč, ale musíme premýšľať o tom, čo je správne pre Didiera a čo je správne pre Chelsea."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona