Drogba chce v nedeľu titul a veľa gólov pre fanúšikov

NETKY.SK • 2 Máj 2015, 11:51 • 2 min
Drogba chce v nedeľu titul a veľa gólov pre fanúšikov

LONDÝN - Chce majstrovský titul a veľa gólov pre fanúšikov. Didier Drogba a jeho spoluhráči z FC Chelsea môžu v nedeľu oslavovať zisk celkového prvenstva v anglickej Premier League, ktoré bude pre nich prvé po piatich rokoch. Na to, aby sa tak stalo, musia v mestskom derby zdolať rivala Crystal Palace.

slovakia

left justify in out

Drogba pred nedeľňajším duelom očakáva na štadióne Stamford Bridge búrlivú atmosféru. Fanúšikov by rád potešil množstvom gólov tak, ako tomu bolo v roku 2010. Vtedy si Chelsea zabezpečila zisk titulu po vysokom víťazstve 8:0 nad Wiganom.

 

"Pamätám si, že keď sme hrali s Wiganom, na štadióne vládla bláznivá atmosféra. Myslím, že v nedeľu to bude podobné. Určite budeme chcieť potešiť fanúšikov gólmi. Neviem, či ich bude zrovna osem, ale pokúsime sa ich nastrieľať čo najviac," povedal pre klubovú televíziu 37-ročný reprezentant Pobrežia Slonoviny.

 

Chelsea vedie tabuľku Premier League pred duom Manchester City, Arsenal Londýn s 13-bodovým náskokom. Do konca súťaže zostávajú štyri kolá.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona