Drogba a Čech necestovali s Chelsea na Anfield Road, Di Matteo urobil zmeny v zostave

NETKY.SK • 8 Máj 2012, 16:51 • 2 min
Drogba a Čech necestovali s Chelsea na Anfield Road, Di Matteo urobil zmeny v zostave

Drogba a Čech necestovali s Chelsea na Anfield Road, keď Di Matteo urobil zmeny v zostave - Futbal LONDÝN - Didier Drogba a Petr Čech necestovali s tímom na zápas Barclays Premier League s Liverpoolom. Dvojicu, ktorá sa skvele predviedla v sobotňajšom víť

slovakia

left justify in out

imgLONDÝN - Didier Drogba a Petr Čech necestovali s tímom na zápas Barclays Premier League s Liverpoolom.

Dvojicu, ktorá sa skvele predviedla v sobotňajšom víťaznom finále FA Cupu na Wembley nad tímom Kennyho Dalglisha,  nechal dočasný tréner Chelsea oddychovať.

V bráne Čecha nahradí Hilario, ktorý naposledy nastúpil v drese Chelsea v zápase proti Norwichu vlani v auguste, zatiaľ čo Fernando Torres pravdepodobne nastúpi namiesto Drogbu.
Rezervný brankár Ross Turnbull dnes ráno tiež odcestoval s klubom, ale pravdepodobne bude iba zohrievať lavičku.

Hoci Di Matteo nechal odpočívať brankársku jednotku, je stále presvedčený o tom, že Chelsea môže predstihnúť Newcastle, Tottenham a dokonca aj Arsenal v súboji o priečku zaisťujúcu miestenku v Lige majstrov.

Po sobotňajšom triumfe vo finále FA Cupu, dal Di Matteo svojmu tímu voľno a prvý tréning viedol iba včera popoludní.

Chelsea stráca na štvrtý Tottenham päť bodov, ale po dnešnom víťazstve na Anfielde by rozdiel mohol byť už iba dva body.
Torres sa vracia na Anfield Road po prvýkrát od jeho £50 miliónového prestupu do Chelsea vlani v januári, a mal by nastúpiť v základnej jedenástke.

Romelu Lukaku, ktorý doteraz nastúpil len v 10 zápasoch v nevydarenej prvej sezóne za Chelsea, bol taktiež nominovaný na zápas.

Ryan Bertrand, ktorý príjemne prekvapil, keď nedávno zastupoval Ashleyho Colea, tiež odcestoval s tímom.

Daniel Sturridge, ktorý sledoval už štvrtý triumf Chelsea v FA Cupe za posledných šesť rokov iba z lavičky, by mal nastúpiť v útoku s Torresom.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona